Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Βραβεύτηκαν έξι της ΕΛ.ΑΣ για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Ο Αρχιφύλακας Νίκος Σεχάτης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας ήταν μεταξύ των έξι προσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, που βραβεύτηκαν την Τρίτη (21/3/23) από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο ΔΕΗ ΑΗΣ Φαλήρου στο πλαίσιο της παρουσίασης του φετινού ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί από 2-6 Μαΐου 2023. Η διοργάνωση, που ξαναζωντάνεψε πέρυσι μετά από απουσία 10 ετών, φέτος θα είναι αναβαθμισμένη σε αγώνα 2,1 στο καλεντάρι της UCI (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας), ενώ θα περιλαμβάνει νέες διαδρομές, γεγονός το οποίο θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια (δηλαδή κάθε φορά θα συμπεριλαμβάνει και ένα νέο κομμάτι της Ελλάδας.

Το 2023 την τιμητική της θα έχει η Πελοπόννησος. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ποδηλατικού Γύρου βραβεύτηκαν  έξι πρόσωπα της Ελληνικής Αστυνομίας, που πέρσι είχαν την ευθύνη καθ’ όλη τη διάρκεια του Γύρου για τη συνοδεία και την ασφάλεια του πελοτόν :

Ανθυπαστυνόμος – Καλτσάς Αναστάσιος (Διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών)

Αρχιφύλακας – Τζιότζιας Κωνσταντίνος (Διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών)

Αρχιφύλακας- Φελεμέγκας Γεώργιος (Διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών)

Υπαρχιφύλακας- Ροδίτης Ηλίας (Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, ΔΙΑΣ Αθηνών-Δυτικής)

Αστυφύλακας- Μητάκης Κωνσταντίνος (Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, ΔΙΑΣ Αθηνών-Δυτικής)

Αρχιφύλακας Σεχάτης Νικόλαος (Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας / Τ.Σ.Φ.)

Ν. Σεχάτης: Τιμή η βράβευση

Ο κερκυραίος δρομέας μεγάλων αποστάσεων και αθλητής ποδηλασίας, Νίκος Σεχάτης, ο οποίος επαγγελματικά ανήκει στη δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, μετά την βράβευση, δήλωσε: “Τιμή για εμένα η βράβευση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την συμμετοχη μου στην ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού ΔΕΗ international tour of Hellas 2022 , 875 συνολικών χλμ … ξεκινώντας απο την Κρήτη  & διασχίζοντας Αθήνα , Δελφούς , Καρδίτσα , Λάρισα , Καλαμπάκα και τερματισμό στα όμορφα Ιωάννινα. Ο Υφυπουργός έβαλε ένα μεγάλο στόχο , τα κατάφερε … το Εμείς νίκησε το Εγώ και η επιτυχία έχει συνέχεια … Όλοι μαζί στην εκκίνηση 02 Μαΐου 2023”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!