Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Βρετανικές επισκέψεις στο νοσοκομείο Κέρκυρας για την εξέλιξη των εμβολιασμών

To νοσοκομείο της Κέρκυρας επισκέφτηκε την Τρίτη ο ο Πρώτος Γραμματέας της Βρετανικής Πρεσβείας κ. Daniel Hong. Ο κ, Hong συνοδευόμενος από την Υποπρόξενο του Βρετανικού Υποπροξενείου Κέρκυρας κ. Alison Turney, την συνεργάτιδα του γραφείου της, κ. Κατερίνα Κοριέμ και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας & Απασχόλησης κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά, ενημερώθηκε σε βάθος σχετικά με το Νοσοκομείο και τη λειτουργία του. Συγχρόνως, ενημερώθηκε για το πως εκτυλίσσεται η πορεία της πανδημίας στην Κέρκυρα καθώς και για την εξέλιξη της διαδικασίας των εμβολιασμών.

Όπως διαβεβαιώθηκε και ο ίδιος, το νησί της Κέρκυρας πληροί όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις και ακολουθεί τους κανονισμούς που έχουν τεθεί ώστε να αποτελέσει έναν ασφαλή καλοκαιρινό προορισμό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!