Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Βόρεια Κέρκυρα-αντιπολίτευση:”Σταματήστε τις κωλυσιεργίες, αναλογιστείτε τις ευθύνες σας στην τοπική κοινωνία”

Ανακοίνωση παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο ΔΣ Δήμου Βόρειας Κέρκυρας:

Κάνουμε γνωστό στους Δημότες της Β. Κέρκυρας ότι χθές 27 Ιουλίου 2023 και περί ώρα 17.00΄στάλθηκε, από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Ασπιώτη Σπύρο, Βάρελη Σπύρο, Πουλιάση Σταμάτη και Τρύφωνα Σωκράτη, αίτημα άμεσης- κατεπείγουσας  σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την αποτίμηση των ζημιών από την πυρκαγιά καθώς και την αποκατάσταση και αποζημίωση των πληγέντων συνδημοτών μας.

Περί ώρα 21.00΄λάβαμε e-mail και από τον επικεφαλής της ΛΑΣΥ, που ζητούσε και ο ίδιος την κατεπείγουσα σύγκλιση του Δ.Σ. Δηλαδή 19 από τους 27 Δημ.Συμβούλους ζητήσαμε την έκτακτη -κατεπείγουσα συνεδρίαση.

Με θλίψη μας, αντί του ορισμού ώρας και ημέρας σύγκλισης του οργάνου, μας ζητήθηκε από τον πρόεδρο, φυσικά κατ΄ εντολή του Δημάρχου να στείλουμε εισήγηση για να προετοιμαστεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ καθώς και ο Δήμαρχος, ας σταματήσουν τις κωλυσιεργίες, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην τοπική κοινωνία και στους πληγέντες συνδημότες μας.

Οφείλουν άμεσα να ορίσουν έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, για να δοθούν απαντήσεις-λύσεις , τρόπος αποζημίωσης των πληγέντων καθώς και αποτίμηση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Με τα καμώματά τους ντρέπεται ακόμα και η ντροπή.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων

  1. Ασπιώτης Σπύρος
  2. Βάρελης Σπύρος
  3. Εκ των ανεξαρτήτων: Πουλιάσης Σταμάτης
  4. Τρύφωνας Σωκράτης
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!