Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Βόρεια Κέρκυρα: Επιπλέον 1,5 τόνος ανακυκλώσιμων ρούχων – Σύνολο 14,5 τόνοι

Τους 14 τόνους και 550 κιλά έφτασαν τα ρούχα προς ανακύκλωση που συλλέγηκαν από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας από την ημέρα που ξεκίνησε η δράση .

 Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας αποτελούμενο από την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας  του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαυρόπουλο, παρέδωσε 1,5 τόνο ρουχισμού προς ανακύκλωση , φτάνοντας τους 14 τόνους και 550 κιλά συνολικά από την έναρξη συνεργασίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της ΚΟΙΝΣΕΠ «Όλοι μαζί για το περιβάλλον της Κέρκυρας» του κ. Σπύρου Νεράντζη. Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται, στηρίζοντας και ενισχύοντας όλα τα ρεύματα ανακύκλωσης του Δήμου .

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!