Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Βόρεια Κέρκυρα: Τα δημοτικά έργα οδοποιίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό

Ο Δήμος βόρειας Κέρκυρας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της, η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας συνεχίζει  την υλοποίηση σημαντικών έργων για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Ήδη από την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 07:00 π.μ. συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την βελτίωση του δημοτικού οδικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται έργα οδοποιίας στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας: Μαγουλάδες – Ακρωτήρι και Άγνος – Καρουσάδες για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας συνεχίζει με προσήλωση, εργατικοτητα και αποτελεσματικότητα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων της Βόρειας Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!