Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Γέμισε με ήχους της μπαντίνας της «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» το Βίδο, παρουσία των Προσκόπων

Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, υπό τη θέα του παλαιού Φρουρίου και της πανέμορφης πόλης της Κέρκυρας, στο καταπράσινο νησάκι, το Βίδο, κάτω από τα πεύκα και ανάμεσα στους Φασιανούς, η Μπαντίνα της «Μάντζαρος», καλεσμένη της Εφορίας Προσκόπων Κέρκυρας & του Εφόρου κ. Κώστα Καραμπάτσου, παιάνισε χθες το βράδυ  προσκοπικά τραγούδια, υπό την διεύθυνση του Διδασκάλου κ. Διονύση Μαρτίνη.

Η συνεργασία της ΦΕΜ με τους Προσκόπους, βαδίζει, χρόνια τώρα, σε σταθερές βάσεις με στενές σχέσεις αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού. Αυτό το αποδεικνύει και το θερμό χειροκρότημα της Μπαντίνας μας, από όλους τους Προσκόπους, από τα Προσκοπάκια – κατασκηνωτές και από τους γονείς που μαζικά έδωσαν το «παρών» στη ωραία αυτή γιορτή.


Και του χρόνου!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!