Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γίνεται ο γνωστός Μάικ Τζέιμς!

Η προσοχή μας, και απόψε, στρέφεται στην Ευρωλίγκα, όπου ξεχωρίζει μια ειδική επιλογή από τον αγώνα της Μονακό με τη Ζενίτ.

Τα πάντα για το στοιχημα!

Μονακό – Ζενίτ:

Στο ντεμπούτο του Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς είχε seasonhigh σε λεπτά συμμετοχής, μένοντας στο παρκέ για 37:44 (το ματς είχε και παράταση) και σημειώνοντας 20 πόντους και 14 ασίστ. Είναι κοινό μυστικό ότι ένας από τους λόγους που αποχώρησε ο Μίτροβιτς από τον πάγκο των Μονεγάσκων, είναι το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βρει κώδικα επικοινωνίας με τον Τζέιμς. Θεωρώ ότι ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα κάνει το ίδιο λάθος και τουλάχιστον στο ξεκίνημα της παρουσίας του στη Μονακό, θα πάει με τα… νερά του.

Ο Τζέιμς θέλει να κάνει ό,τι θέλει στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει προσπάθειες, τόσο από την περιφέρεια, όσο και με διεισδύσεις. Η άμυνα της Ζενίτ είναι από τις καλύτερες στην EuroLeague, οπότε θα προτιμήσω να μην μπλέξω με Over σε πόντους, ασίστ ή συνδυαστικό. Αυτό που κρατάω ως επιλογή, είναι το Over 4.5 εκτελεσμένες βολές, ένα line το οποίο θεωρώ ότι είναι στα μέτρα του Αμερικανού, από την στιγμή που θα έχει για αρκετή ώρα την μπάλα στα χέρια του.

➥Προγνωστικό: Τζέιμς Over 4.5 εκτελεσμένες βολές (Μονακό – Ζενίτ), σε απόδοση 1.87.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!