Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’Γυναικών: Η ΑΕ Κανονίου πρεμιέρα εντός με ΠΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες  το πρωί, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο  Πάρκο Γουδή, η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος αγώνων της Γ’ Εθνικής Γυναικών, στην οποία συμμετέχει η ΑΕ Κανονίου.

Υπενθυμίζεται ότι, στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος συνολικά 80 ομάδες, χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε δέκα ομίλους. Από τους εννέα πρώτους ομίλους, οι εννέα αυτές πρωταθλήτριες ομάδες θα προβιβαστούν στη Β’ Εθνική της σεζόν 2024-24. Ο δέκατος όμιλος, είναι χωρισμένος σε έξι υπο-ομίλους. Σε καθέναν από αυτούς συμμετέχουν οι Β’ ομάδες των συλλόγων της Α’ και Β’ Εθνικής, που διαθέτουν τέτοια. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι έξι επικεφαλής των υπο-ομίλων θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη. Οι ομάδες αυτού του ομίλου, ως Β’ ομάδες, δεν έχουν δικαίωμα προβιβασμού. Η ΑΕ Κανονίου βρίσκεται στον 2 Όμιλο μαζί με ΠΑΣ Γιάννινα, Κεραυνό Θεσπρωτικού, Πανλευκάδιο και Παναιτωλικό. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, η ΑΕ Κανονίου θα υποδεχτεί στην Κέρκυρα την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Το άλλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου  είναι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Πανλευκάδιο, ενώ ο Κεραυνός Θεσπρωτικού θα έχει ρεπό.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Α ΓΥΡΟΣ

1η αγωνιστική

Παναιτωλικός-Πανλευκάδιος

ΑΕ Κανονίου-ΠΑΣ Γιάννινα

2η αγωνιστική

Πανλευκάδιος-ΑΕ Κανονίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

3η αγωνιστική

ΑΕ Κανονίου-Παναιτωλικός

Πανλευκάδιος-ΠΑΣ Γιάννινα

Β ΓΥΡΟΣ

4η αγωνιστική

Πανλευκάδιος-Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕ Κανονίου

5η αγωνιστική

ΑΕ Κανονίου-Πανλευκάδιος

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

6η αγωνιστική

Παναιτωλικός- ΑΕ Κανονίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανλευκάδιος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!