Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’Εθνική: Θιναλιακός & Λευκίμμη δύσκολα ματς εντός έδρας

Οι δύο κερκυραϊκές ομάδες, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 αγωνίζονται στις έδρες τους, ωστόσο το έργο τους είναι δύσκολο.

Συγκεκριμένα αύριο στις 3 το απόγευμα ο Θιναλιακός υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο Αχαράβης την πρωτοπόρο ομάδα του 4ου ομίλου ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων Κοζάνης, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει το παιχνίδι στο δημοτικό  γήπεδο Λευκίμμης, με την ΑΕΛ, που καίγεται για βαθμούς παραμονής στην κατηγορία να αντιμετωπίζει την τρίτη της βαθμολογίας Αναγέννηση Άρτας. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα, που θα τερματίσει πρώτη στη  βαθμολογία του ομίλου συμμετέχει σε αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές των άλλων επτά ομίλων για τέσσερεις θέσεις ανόδου στη Football League.

 Οι ομάδες, που θα τερματίσουν από την 2η μέχρι και την 8η θέση της βαθμολογίας παραμένουν στη Γ Εθνική, ενώ από την 9η θέση και κάτω, οι ομάδες υποβιβάζονται στα οικεία τοπικά πρωταθλήματα. Μέχρι τώρα ο Θιναλιακός βρίσκεται στην 5η θέση, με διαφορά μόλις δύο βαθμών από την καυτή ζώνη υποβιβασμού, ενώ η ομάδα της Λευκίμμης είναι 11η σε απόσταση τριών βαθμών από τις θέσεις σωτηρίας.

 

Γ Εθνική -4ος όμιλος

Η 16η αγωνιστική
Απόλλων Ευπαλίου-Τηλυκράτης
Θιναλιακός- ΑΕΠ Καραγιαννίων
ΑΟ Ανατολής – Αχέρων Καναλακίου
Μακεδονικός Φούφα – ΠΑΣ Πρέβεζας
ΑΕ Λευκίμμης- Αναγέννηση Άρτας

Σούλι Παραμυθιάς- Ναυπακτιακός Αστέρας

ΑΕ Μεσολογγίου- Αστέρας Ιτέας 3-0 (α.α.)

Η βαθμολογία (15 αγων)

ΑΕΠ Καραγιαννίων 34

Αχέρων Καναλακίου 31

Αναγέννηση Άρτας 29

Σούλι Παραμυθιάς 27

Θιναλιακός 21

Τηλυκράτης 21

Μακεδονικός Φούφα 19

ΠΑΣ Πρέβεζας 19

ΑΟ Ανατολής 19

Ναυπακτιακός Αστέρας 18

ΑΕ Λευκίμμης 16

ΑΕ Μεσολογγίου 14

Απόλλων Ευπαλίου 11

Αστέρας Ιτέας  ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!