Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννης Χονδρογιάννης: «Αντίπαλοι για 90 λεπτά με τον Κρόνο»

 «Ήταν ενα παιχνίδι που γνωρίζαμε τι θα συναντούσαμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του κόουτς του ΑΟ Κέρκυρα  Γ. Χονδρογιάννης για το ματς  της περασμένης Κυριακής με τον Κεραυνό Δραγωτινών.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος πολύ από παιδιά, που χρησιμοποιήθηκαν, τα οποία δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Η διάθεση επίσης από όλους ήταν μεγάλη και γι’αυτο είμαι ικανοποιημένος».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Κρόνο ο Γιάννης Χονδρογιάννης δήλωσε:  «Μια σημαντική αναμέτρηση με ιστορικό αντίπαλο για 90 λεπτά. Ιστορικότατη αλλά και έμπειρη ομάδα ο Κρόνος και μια ομάδα, που έχω υπηρετήσει και έχω περάσει φανταστικές και ανεπανάληπτες στιγμές στην προπονητική μου καριέρα. Έχω αποκτήσει εκεί,πολλούς και φανατικούς φίλους τους οποίους σέβομαι κ εκτιμώ για 90 λεπτά όμως επαναλαμβάνω θα είμαστε αντίπαλοι. Εύχομαι βέβαια στο κλαμπ υγεία χαρά και επιτυχιες καθώς και σε όλη την Νότια Κέρκυρα!».

Φαβορί όμως της αναμέτρησης είναι σύμφωνα με τον προπονητή μας η δική μας ομάδα. «Ο Α.Ο. Κέρκυρα ανέκαθεν, όπου και αν έπαιζε, ήταν το φαβορί. Εύχομαι να γίνει ένα δυνατο καθαρό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει».

Φυσικά δεν έλειψε και η σχετική ερώτηση για την βαριά τιμωρία στον Σπύρο Ρέτση (3μηνος αποκλεισμός) για την οποία μας ανέφερε: «Έχουμε στενοχωρηθεί παρά πολύ με αυτήν την υπόθεση και βέβαια την εξέλιξη, διότι η κακιά στιγμή μας αφαιρεί την δυνατότητα να έχουμε κοντά μας για αρκετό διάστημα έναν πολύ καλό αθλητή, άνθρωπο στολίδι για το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό του νησιού μας τον Σπύρο Ρέτση. Εύχομαι να μην υπάρξει ξανά τέτοια κακιά στιγμή στον αθλητισμό του νησιού μας».

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε και στο πολύ καλό κλίμα της ομάδας:«Το τελευταίο διάστημα μου θυμίζει το περυσινό κλίμα της ομάδας και κατά την διάρκεια των προπονήσεων αλλά και γενικότερα μετά το πρώτο δίμηνο είχαμε αρχίσει να γινόμαστε πολύ καλή ομάδα αυτό συμβαίνει και τώρα. Το κλίμα είναι άριστο και θα συνεχίσουμε έτσι και όσο περνά ο χρόνος καθημερινά θα γίνετε και καλύτερο.»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!