Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Αξιολόγηση ΣΕΓΑΣ: Στην 20η θέση μεταξύ 256 συλλόγων ο Κερκυραϊκός ΓΣ

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι, η ανεπίσημη αξιολόγηση – κατάταξη των σωματείων του 2021 εστάλη στα σωματεία και στις ΕΑΣ όλης της χώρας.

 Ο προσωρινός πίνακας διαμορφώθηκε από την παρουσία των σωματείων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2021, από τη βαθμολογία που έλαβαν με βάση την παρουσία των αθλητών και αθλητριών σε διοργανώσεις με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, ενώ υπήρξε κατανομή των βαθμών μεταξύ των σωματείων, λόγω μετεγγραφών των αθλητών και αθλητριών τους την τελευταία τριετία.

Από την Κέρκυρα και σε σύνολο 256 σωματείων, ο Κερκυραϊκός βρίσκεται στην 20η θέση, ο ΓΣ Κέρκυρας 2018 στην 90η, ο ΑΟ Κέρκυρα 2015 στην 136η και η ΓΕ Θιναλίου στην 180η.

Ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος επέστρεψε στην πρώτη θέση της αξιόλογης από το 2018, ενώ στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσε, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας. Δύο θέσεις υψηλότερα από την κατάταξη του 2019 βρέθηκε ο ΣΑΚΑ, που φέτος είναι στην τρίτη θέση, ενώ στην τέταρτη ακολουθεί ο ΑΓΣ Ιωαννίνων. Μεγάλη άνοδος για τον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας, που από την 28η θέση του 2019 έφτασε στην 5η του 2021.

Στην έκτη θέση έπεσε ο ΓΣ Κηφισιάς, από την πρώτη του 2019, ενώ στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στην έβδομη θέση, ανέβηκε ο ΑΣ Κένταυρος. Η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται διαδοχικά με τους ΓΣ Γλυφάδας, τον ΓΣ Σέρρες 93 και τον ΟΦΗ.

Η τελική αξιολόγηση – κατάταξη των σωματείων θα κατατεθεί προς έγκριση στην αρμόδια επιτροπή, μετά την 3η Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα κατατεθεί προς έγκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!