Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γκίκας: Ομόφωνη θέση για μεταφορά απορριμμάτων-Νέα σύσκεψη στην Αθήνα

Ομόφωνη ήταν η απόφαση των συμμετεχόντων στη σημερινή σύσκεψη στην ΠΙΝ για στήριξη της προταθείσης από το Υπ. Περιβάλλοντος λύσης μεταφοράς των απορριμμάτων στην Κοζάνη. Αυτό υπογραμμίζει ο βουλευτής της ΝΔ Στ. Γκίκας με πρωτοβουλία του οποίου έγινε η σημερινή συνάντηση. Ο κ. Γκίκας διευκρινίζει παράλληλα  γιατί δε προσκλήθηκαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης στη σύσκεψη.

Oπως , αναφέρει ο κ. Γκίκας, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα της μεταφοράς των απορριμμάτων στην Κοζάνη. Ετέθησαν οι προβληματισμοί των  παρευρισκομένων για όλες τις πτυχές του εγχειρήματος, ενώ ομόφωνη ήταν η απόφαση για στήριξη της προταθείσης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος λύσης για την μεταφορά των απορριμμάτων στην Κοζάνη. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.

Προτάθηκε να πραγματοποιηθεί εντός του επόμενου δεκαημέρου νέα συνάντηση στην Αθήνα, την οποία θα συγκαλέσει  το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων και των θεσμικών φορέων της Κέρκυρας.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για την μη πρόσκληση των δυο Βουλευτών της Αντιπολίτευσης, ο κ. Γκίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η συνάντηση προεκλήθη με πρωτοβουλία μου και είχε άτυπο χαρακτήρα, προκειμένου να αμβλυνθούν  κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί, τα οποία δεν είχαν ουσιαστική σχέση με το ζήτημα. Συμφωνούμε όλοι πως μόνη λύση είναι η μεταφορά των απορριμμάτων στην Κοζάνη και πρέπει να εκμεταλλευτούμε, προς όφελος του νησιού, την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης, να βοηθήσει την Κέρκυρα.

Τονίζω ότι έχω μια καλή θεσμική σχέση με τους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης και δεν κατανοώ τον λόγο που ενοχλήθηκαν  κάποιοι για την σημερινή συνάντηση που συγκάλεσα με την θεσμική μου ιδιότητα ως κυβερνητικός Βουλευτής».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!