Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Γ.Τρεπεκλής: «Με την επιλογή τους έδειξαν οι πολίτες, ότι πιστεύουν στην αποδέσμευση από κομματικές επιλογές»

 Μας δώσατε βήμα σε όλες τις παρατάξεις . Ήταν ένας καλός πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας.  Οι πολίτες έδωσαν την πρωτιά στην Ιόνια Εποχή με την επιλογή τους αυτή έδειξαν ότι πιστεύουν στην ανεξαρτησία . Δικαίωσαν την απόφαση μου να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου και αδέσμευτου συνδυασμού . Είναι ο μόνος τρόπος για την συμπόρευση την επόμενη ημερ.α Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και οόλους, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους επέλεξαν τον συνδυασμό μας.

Καλώ τους κατοίκους των Ιονίων Νήσων από όλους τους συνδυασμούς και παρατάξεις να πορευτούμε μαζί την άλλη Κυριακή ανεξάρτητα  , ζητώ ισχυρή εντολή για μια Ιόνια Εποχή.

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του επικεφαλής και υποψήφιου Περιφερειάρχη , Γιάννη Τρεπεκλή.

Φωτογραφίες:

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!