Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δάσκαλοι και καθηγητές καλούν συναδέλφους και μαθητές να ενισχύσουν οικονομικά τους πυρόπληκτους στο Μαντούκι

ΚΕΡΚΥΡΑ – Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σύλλογοι Δασκάλων και Καθηγητών Κέρκυρας με την οποία καλούν τους συναδέλφους τους και τους μαθητές κάθε σχολείο να συγκεντρώσουν όσα χρήματα μπορούν έως την Παρασκευή 20 του μηνός προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένεις που επλήγησαν από την τραγική φωτιά στο Μαντούκι.

Η ανακοίνωση

Τρεις οικογένειες πριν από λίγες μέρες γλύτωσαν από πυρκαγιά στο  Μαντούκι , οι οποίες  σήμερα χρειάζονται την αλληλεγγύη μας και την συμπαράστασή μας ,για να «ξαναβρούν» τη ζωή τους. Τα Δ.Σ της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ Κέρκυρας καλούν τους συναδέλφους  και  τους μαθητές, ανά σχολείο να συγκεντρώσουν χρήματα ως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, ώστε να δοθούν από τα δύο σωματεία  στις  πληγείσες οικογένειες. Τα χρήματα που θα μαζέψουν τα σχολεία θα παραδοθούν στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου με υπεύθυνη δήλωση όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις μαθητών μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!