Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η κατάσταση της υγείας των εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μαντούκι σύμφωνα με τον κ. Κακαβίτσα

ΚΕΡΚΥΡΑ – Την σημερινή εικόνα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας αλλά και για τη διακομιδή ενός από τους ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στην τραγική πυρκαγιά στην πολυκατοικία στο Μαντούκι, έδωσε ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Φοίβος Κακαβίτσας.

Αρχικά επανέλαβε την αρχική εικόνα περί της καλής κατάστασης υγείας του 12χρονου κοριτσιού και του πατέρα της, οι οποίοι γλίτωσαν τα χειρότερα, ωστόσο χρήζουν παρακολούθησης από ψυχολόγους, κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται αφού το σοκ ήταν μεγάλο.

Όσον αφορά την υγεία της μάνας, είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση η υγείας της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διατρέχει κίνδυνο. Νοσηλεύεται στην χειρουργική μονάδα του Νοσοκομείου της Κέρκυρας και παρακολουθείται στενά.

Όσον αφορά τον άνθρωπο ο οποίος απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια του δημοτικού υπάλληλου με το καλαθοφόρο του Δήμου, την Κυριακή το απόγευμα διακομίστηκε στο Γ. Γεννηματάς και νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα καθώς το ποσοστό εγκαυμάτων ήταν τέτοιο, που επιτρέπει τον κίνδυνο της μόλυνσης, κάτι που θέλουν οι γιατροί να αποκλείσουν.  Υπάρχουν εγκαύματα στις αεροφόρους οδούς, υπήρξε μεγάλη ποσότητα εισπνοής μονοξειδίου και πρόκειται για σοβαρό περιστατικό. Για την διακομιδή του εγκαυματία υπήρξε συντονισμός της 6ης ΥΠΕ, του Νοσοκομείου Κέρκυρας και φυσικά του ΕΚΑΒ.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!