Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση συμπαράστασης του βουλευτή Α. Αυλωνίτη προς τους Διπλωματούχους Ξεναγούς

Στο πλευρό των επαγγελματιών του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου των Αθηνών βρέθηκε ο βουλευτής Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
 
Ο κ. Αυλωνίτης δήλωσε τα εξής:
Χωρίς εισόδημα από τον Μάρτιο του 2020. 
Με τις προοπτικές για περιηγήσεις- ξεναγήσεις  να μην είναι καθόλου αισιόδοξες.
Με ελάχιστη οικονομική στήριξη της Πολιτείας, χτυπημένοι όσο λίγοι από την πανδημία και χωρίς ένταξη σε συγκεκριμένες ελαφρύνσεις, όπως άλλοι κλάδοι που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό. 
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους για την αναδρομική αποζημίωση των 6 μηνών του 2020 με ένσημα, την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2021 με ένσημα, την πλήρη ασφαλιστική τους κάλυψη, την ένταξή τους στην κατηγορία των κορονόπληκτων για την πρόσβαση στις αντίστοιχες ελαφρύνσεις (αναστολή δανειακών υποχρεώσεων, έκπτωση ενοικίου κλπ.), την καθιέρωση ρεαλιστικών Πρωτοκόλλων για το 2021 στις ομαδικές ξεναγήσεις.
Άμεση και επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης ενός παραδοσιακού πυλώνα του ελληνικού Τουρισμού πριν να είναι αργά ανάγκη να στηριχθούν ουσιαστικά οι Διπλωματούχοι Ξεναγοί της Ελλάδας, ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες του Τουρισμού της χώρας μας.
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!