Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Β. Κέρκυρας: Συνεχείς παρεμβάσεις των Τεχνικών Υπηρεσιών  στο οδικό  δίκτυο

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ενημερώνει ότι,  “ανάμεσα στο εύρος των δράσεων  των τεχνικών υπηρεσιών του  περιλαμβάνονται και παρεμβάσεις που συνεχίζουν να εξελίσσονται και στις 4 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου από το άρτια καταρτισμένο  συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών, στα  117 KM επαρχιακού και στα 500 KM του δημοτικού οδικού δικτύου, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις  για ένα ασφαλές οδικό δίκτυο”.

Το έργο αφορά σε εργασίες βελτίωσης, παρεμβάσεις σε εντοπισμένες επικίνδυνες θέσεις, επούλωση λακκουβών με ψυχρή άσφαλτο και χρήση –παρέμβαση αφενός του καταστροφέα για τον αποχορτισμό όχι μόνο του δημοτικού αλλά και του επαρχιακού οδικού δικτύου αφετέρου  του γκρέιντερ – πράγμα που δεν είχε συμβεί τουλάχιστον  τα τελευταία επτά χρόνια.

Γεγονός είναι πως η  τεχνική υπηρεσία  του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας  έχει δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό σε ψυχρό ασφαλτόμιγμα και πολλές εργατοώρες  με χρήση γκρέιντερ και καταστροφέα.

 «Η βελτίωση του οδικού δικτύου αποτελεί βασική προτεραιότητα για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας.  Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις που ενισχύουν την ασφάλεια στη μετακίνηση των πολιτών και τη διακίνηση των προϊόντων. Βελτιώνουμε τα χαρακτηριστικά του δημοτικού αλλά και του επαρχιακού οδικού δικτύου και κατ’ επέκταση την επικοινωνία των τοπικών κοινωνιών. 

Γίνεται  μια προσεκτική και εμπεριστατωμένη αναζήτηση των βασικών αναγκών του δημοτικού οδικού δικτύου οι οποίες όμως προεκτείνονται και στο επαρχιακό με στόχο να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα, να ενισχύσουμε την οδική ασφάλεια αλλά και διευκολύνουμε  την καθημερινότητα των πολιτών» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Έργων , Ανάπτυξης, Επενδύσεων & Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Χαρίτων Κουτσούρης.

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!