Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διάκριση του Αγ.Κουρή σε σκοπευτικούς αγώνες

Νέες διακρίσεις πέτυχε η Κέρκυρα στη σκοποβολή. Συγκεκριμένα ο Αγησίλαος Κουρής κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Α1 και την τέταρτη στη γενική κατάταξη του διασυλλογικού αγώνα FITASC Compak Sporting 50 στόχων, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (10/11/19) στο σκοπευτήριο Ψαχνών Εύβοιας.
Η επίδοση του κερκυραίου σκοπευτή ήταν 42/50. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Σκοπευτικός Όμιλος Ψαχνών υπο την αιγίδα της ΣΚΟΕ. Στους αγώνες, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας FITASC Sporting 50 στόχων, συμμετείχαν συνολικά 55 αθλητές από σκοπευτικούς ομίλους της χώρας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αγησίλαος Κουρής μετείχε ως αθλητής του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!