Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τριάντα μήνες με αναστολή στον οδηγό για το θάνατο της 8χρονης Αννας-Μαρίας

  • Τριάντα μήνες με τριετή αναστολή ήταν η ετυμηγορία του δικαστηρίου για τον οδηγό που ενεπλάκη στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 8χρονη Αννα Μαρία στις αρχές του έτους στην περιοχή του Τσάρου. Ο άλλος οδηγός αθωώθηκε.
    Το τραγικό τροχαίο που χε σοκάρει την τοπική κοινωνία έγινε το πρωί της 18ης Ιανουαρίου όταν η  8χρονη διέσχιζε το οδόστρωμα με τη μητέρα της για να πάρει το σχολικό λεωφορείο.Το άτυχο κοριτσάκι βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς παρασύρθηκε διαδοχικά, από δύο οχήματα που οδηγούσαν 44χρονος και 42χρονος αντίστοιχα, τα οποία κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις.

    __________________________________________________________________________

    Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

    Ακολουθήστε μας στο Google News

    Ακολουθήστε μας στο Instagram

    Ακολουθήστε μας στο twitter

    Ακολουθήστε μας στο Facebook

    Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
  • error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!