Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κέρκυρα: 35χρονος εξαπατούσε ιδιώτες- επιχειρηματίες

Δικογραφία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και απάτης κατ’ εξακολούθησης .
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 35χρονος προσποιούμενος εκπρόσωπο εμπορικής εταιρίας, απέσπασε διαδοχικά χρηματικά ποσά, παραπλανώντας ιδιώτες- επιχειρηματίες.
Συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας το πρόσχημα της οικονομικής συμμετοχής στην επικείμενη έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας στην Κέρκυρα, απέσπασε, κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου 2019, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, το συνολικό χρηματικό ποσό των (9.900) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 35χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!