Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Διαδικτυακές επιτυχίες του κερκυραϊκού μπριτζ

Η Ελληνική Ομοσπονδία μπριζ αυτήν την περίοδο των απαγορεύσεων και της γενικής στασιμότητας κάθε αθλητικής και όχι μόνο δράσης, ξεκίνησε την Τετάρτη (20/1) την πραγματοποίηση πανελληνίου τουρνουά μπριζ διαδικτυακά.

Το τουρνουά, με απονομή master points είναι πενθήμερο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021.Σε αυτό συμμετέχουν συνολικά ενενήντα ζεύγη από τους περισσότερους ομίλους μπριτζ της χώρας, μεταξύ των οποίων και εννέα ζευγάρια του Κερκυραϊκού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ (Κ.Ο.Α.Μ). Αξίζει να σημειωθεί ότι  η πρεμιέρα του τουρνουά ήταν επιτυχημένη για τον κερκυραϊκό όμιλο, όπως αναφέρει με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο η ανακοίνωση του συλλόγου μπριτζ Χανίων:

«Την χθεσινή πρώτη ημέρα του τουρνουά πρώτευσε η κομψή Κερκυραία λογοθεραπεύτρια Ισμήνη Τόλη με τον Ξενοφώντα Μακρή. Η Ισμήνη μετά την τραυματική εμπειρία που είχε την τελευταία μέρα των δοκιμαστικών με τον Τυρταίο και το “Κρητικό Μαχαίρι” του, το Βατερλό που υπέστη και την τελευταία θέση της γενικής κατάταξης που κατέλαβε, ανασύνταξε άμεσα τις δυνάμεις τις και επανήλθε δριμύτατη με έναν σοβαρό συμπαίκτη, παίζοντας καλό μπριτζ σαρώνοντας αρχικά τους Χανιώτες αρχικά άσσους Μιχάλη Μπενιουδάκη και Μάρκο Μπεμπλιδακη, ενώ στη συνέχεια, η αθλήτρια από το νησί των Φαιάκων, απόγονος του Αλκίνοου, και της Ναυσικά κατάφερε να επιτύχει και μία νίκη με ευρύτατο σκορ έναντι του πρόεδρου της ομοσπονδίας Αλέκου Αθανασιάδη και του συμπαίκτη του, Σταύρου Σταυρινού, βρίσκοντας ένα οριακό σλεμ στα 6 καρά, που δεν αγόρασε κανένας άλλος και δεξιοτεχνικά ολοκλήρωσε με επιτυχία…».

Τα κερκυραϊκά ζευγάρια

Μακρής Φ.-Τόλη Ισμ.

Άνθης Δ.-Χαλικιόπουλος Ι.

Βούλγαρης Σ.-Παπαγεωργίου Σπ.

Παναγιωτόπουλος Θ.-Γρασσέλης Α.

Κοτινάς Σ.- Καβαλάκης Ι.

Κουτσάκος Κ.-Σαρακηνού Α.

Σοφιανός Ι.-Χατζηδάκης Β.

Κουρογένη Α.- Κωνστάντης Κ.

Μπουνιάς Σ.-Φαναριώτης Χ.

 

*Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του ΚΟΑΜ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!