Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΟΦΑΜ “Χ” στην Ημαθία κόντρα σε διαιτησία & Μ. Αλέξανδρο

Μετά απο τρία συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, ο ΟΦΑΜ σήμερα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στην Ημαθία, στο ντέρμπι σωτηρίας με τον Μ. Αλέξανδρο.

Η κερκυραϊκή ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, που άνοιξε το μεσημέρι (12.30) την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Γ Εθνικής. Ωστόσο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν την ολοκλήρωση του Α΄ημιχρόνου (43΄) με τον Ζυγκερίδη. Στο Β΄μέρος η ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου μπήκε αποφασισμένη να πάρει εκείνο, που δικαιούνταν με βάση την απόδοσή της και πέτυχε να ισοφαρίσει στο 50΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού, Σπ. Σπίνουλα. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων, ανατρέποντας λίγο πριν σκοράρει τον Κοκονόζι. Οι Αγιομαθίτες έχουν παράπονα απο την διαιτησία του Κων/νου Φουστάνα (Μακεδονίας), ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε δύο εμφανείς ανατροπές παικτών του ΟΦΑΜ (Πέριτς και Μπλέτσα) μέσα στην περιοχή των Μακεδόνων.

Με τον ΟΦΑΜ (Σιδερόπουλος) αγωνίστηκαν οι: Σκάρπος, Τζορμπατζίδης, Σκύφτας, Ταμπάκου, Παπαδόπουλος, Σπίνουλας, Γραικός (Βασιλάκης)  ,Καμαρά (Πέριτς), Μποζίκης (Κοκονόζι) Μπλέτσας (Χαρβαλιάς) Γωνιάδης (Σούκερας).

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η απόδοση του ΟΦΑΜ κρατούν ανοιχτές της ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Οι άλλοι αγώνες της αγωνιστικής ξεκίνησαν στις 15.00, εξαιρουμένου εκείνου της ΑΕ Λευκίμμης με την Θύελλα Σαρακηνών, που είχε σέντρα στις 14,00 και  η κερκυραϊκή ομάδα στο ημίχρονο προηγείται με 1-0.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!