Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Διακρίσεις του Νηρέα Kέρκυρας στα “Ποσειδώνια”

Με τρία μετάλλια (δύο ασημένια & ένα χάλκινο), την επίτευξη τριών  ορίων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και καλά πλασαρίσματα επέστρεψε η αποστολή του Νηρέα από τους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης “Ποσειδώνια”.

Τους αγώνες  διοργάνωσε για 15η φορά  ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων και  πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 21-22 Απριλίου 2023 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων. Σε αυτούς  συμμετείχαν αθλητές-τριες από 20 και πλέον σωματεία της χώρας. Ο Νηρέας πήρε μέρος με τρεις αθλητές στην προαγωνιστική κατηγορία: ΑΝΤΑΝΤΕ ΤΖΙΟΒAΝΙ -ΠΑΠΑΓΕΩΡΓIΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΑ- ΧΟΝΔΡΟΓΙAΝΝΗ ΒΑΣIΛΗ και πέντε στην αγωνιστική:ΣΙΜΟΝΙ AΛΜΠΙ -ΣΑΒΒΑΝH EΛΕΝΑ-ΚΟΥΡΤEΣΗ ΤΕΡEΖΑ -ΠΑΓΙΑΤΗ ΘΕOΔΩΡΟΣ και ΚΑΡΑΜAΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Τους αθλητές συνόδευσε οι προπονητές ΕΣΚΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

 Οι επιδόσεις των κολυμβητών του Νηρέα

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του, ο Νηρέας:  Πετύχαμε δύο  όρια  συμμετοχής για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι,  με την  ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΤΕΡΕΖΑ στα 50 και 100 ΕΛΕΎΘΕΡΟ και ένα ακόμη στα 50 ΠΡΌΣΘΙΟ με τον ΣΙΜΟΝΙ ΑΛΜΠΙ, ο οποίος κατέκτησε  επίσης ασημένιο μετάλλιο  στη γενική ανδρών. Ασημένιο μετάλλιο στα 200μ πρόσθιο κατέκτησε και η ΣΑΒΒΑΝΗ ΕΛΕΝΑ. Να σημειωθεί ότι οι δύο κολυμβητές είναι πολύ κοντά στο να πετύχουν όρια, ο μεν ΣΙΜΟΝΙ ΑΛΜΠΙ στα 50 μ πεταλούδα και η ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΤΕΡΕΖΑ στα 200μ ελεύθερο, που για ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου δεν πέτυχαν στα Ποσειδώνια. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στα 50μ πεταλούδα, ενώ είχε καλά πλασαρίσματα και στα δύο άλλα αγωνίσματα, που πήρε μέρος (100, ύπτιο & 200μ ελεύθερο). Ο ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΑΝΤΑΝΤΕ πάλεψε σε όλα τα αγωνίσματα, που πήρε μέρος και έδειξε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης. Τέλος οι ΠΑΓΙΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, παρά το γεγονός ότι τους έλειπαν προπονήσεις βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!