Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δύο μικροί του Ηρακλή Κέρκυρας βρήκαν πορτοφόλι και το παρέδωσαν

Οι μικροί σε ηλικία αθλητές ταεκβοντό του Ηρακλή Κέρκυρας, Δημήτρης Χειμαριός & Παναγιώτης Μασωνίδης  αποδείχτηκαν  “ΜΕΓΙΣΤΟΙ” σε ήθος. Συγκεκριμένα οι δύο νεαροί αθλητές συμμετείχαν ως μέλη του κερκυραϊκού σωματείου στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 4-5-6 Μαρτίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων, οι δύο τους βρήκαν ένα πορτοφόλι με χρήματα και  χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσαν στην Γραμματεία των αγώνων.

Για την πράξη τους αυτή, οι δύο κερκυραίοι αθλητές τιμήθηκαν απο την  διοργανώτρια των αγώνων ΕΤΑΒΕ (Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος) με μετάλλια ήθους και ακεραιότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες μετείχαν περίπου 1000 αθλητές-τριες απο 100 σωματεία της χώρας. Ενώ, όπως αναφέρθηκε στο αθλητικό ρεπορτάζ της “ΚΣ” την Τετάρτη (9/3/22), ο Ηρακλής Κέρκυρας κατέκτησε πέντε μετάλλια (ένα χρυσό, δύο ασημένια & δύο χάλκινα).

Η “οικογένεια” του Ηρακλή Κέρκυρας εξήρε την συμπεριφορά των παιδιών αυτών, με την εξής ανακοίνωση: “Η ομάδα μας επέστρεψε στην Κέρκυρα διπλά κερδισμένη αφού οι αθλητές της Δημήτρης Χειμαριός και Παναγιώτης Μασωνίδης, πρόσθεσαν στη συλλογή τους δύο ακόμα “πολύτιμα” μετάλλια. Τους αποδόθηκαν για την ηθική και ακεραιότητά τους αφού βρήκαν ένα πορτοφόλι με χρήματα και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσαν στη γραμματεία. Εμείς οι δάσκαλοι σας, είμαστε περήφανοι για εσάς! Συγχαρητήρια και στους γονείς που αναθρέφουν παιδιά με τέτοιες αξίες! 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!