Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Δύο ταλέντα του κερκυραϊκού στίβου στον Παναθηναϊκό

Στην τελευταία συνεδρίασή του για το 2023, στις 28 Δεκεμβρίου, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ έλαβε αποφάσεις σχετικά με τις αιτήσεις των σωματείων για μεταγραφή αθλητών και αθλητριών ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν

Σε ό, τι αφορά τον κερκυραϊκό στίβο ξεχωρίζουν οι μεταγραφές των 16χρονων  αθλητών οριζοντίων αλμάτων στον Παναθηναϊκό: Της   Μελίνας Ζάραγκα του Κερκυραϊκού ΓΣ (ασημένια μετάλλια στο τριπλούν  Πανελληνίων  πρωταθλημάτων  2023 Λυκείων & Κ18 και όγδοη στο Ευρωπαϊκό Κ20) και Αρσένη Κουλούρη της ΑΕ Λευκίμμης (χάλκινα μετάλλια στο τριπλούν των  Πανελλήνιων πρωταθλημάτων 2023 Λυκείων & Κ18 & στο μήκος στο Πανελλήνιο Κ20). Να σημειωθεί ότι προπονητής των δύο αθλητών είναι ο Παύλος Σκορδίλης. Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ  συζητήθηκαν συνολικά  712 περιπτώσεις από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 679 και απορρίφθηκαν 26.

Οι υπόλοιπες εφτά θα κριθούν στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο, μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση για την αποδοχή ή την απόρριψη της μεταγραφής τους, θα επιτραπεί στους εμπλεκόμενους/νες αθλητές/τριες να λάβουν μέρος στις προσεχείς αγωνιστικές εκδηλώσεις.

 Στις άλλες κερκυραϊκού ενδιαφέροντος σημειώθηκαν οι εξής μεταγραφές αθλητών: Στην ηλικιακή κατηγορία 9-12 Νοβάκης Αθανάσιος από την ΓΕ Κέρκυρας στον ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας. Στην ηλικιακή κατηγορία 12-14 Κάντας Αριστοτέλης από τον Κερκυραϊκό ΓΣ στον ΓΣ Κέρκυρας 2018, στην ηλικιακή κατηγορία 14-16, Μάστορα Μαρία από τον Κερκυραϊκό ΓΣ στην ΓΣ Κέρκυρας 2018, Ζηνιάτης Φαίδωνας από την ΓΕ Κέρκυρας στον ΑΟ Κέρκυρας 2015 και  στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 19 ετών, Ρήγου Μαρία από την ΑΕ Λευκίμμης στον ΓΣ Τρικάλων.

Τέλος στις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να αναφερθεί εκείνη του Κερκυραϊκής καταγωγής πρωταθλητή σε 100 & 200μ Παναγιώτη Τριβυζά από τον Παναθηναϊκό στον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!