Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε περιπέτειες η Λευκίμμη μετά την ήττα στην Κοζάνη

Στη δίνη του υποβιβασμού μπήκε απο χθες η ΑΕ Λευκίμμης, μετά τα αποτελέσματα την ήττα της στην Κοζάνη 1-0 απο την ΑΕ Ποντίων, αλλά και τη νίκη του Ποσειδώνα Μηχανιώνας 2-3 μέσα στον Άι Μαθιά.

Στην Κοζάνη η ΑΕ Λευκίμμης έπαιξε συντηρητικά, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά και την ατυχία στο 61΄ένα σουτ του Μπάλα έξω απο την περιοχή να κοντράρει στον Πουλημένο και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γκάγκου.

Ο οποίος μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα έκανε και την απόκρουση του αγώνα. Η κερκυραϊκή ομάδα προσπάθησε να αναπτυχθεί, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων ήταν καλά οργανωμένη και δεν έδωσε δικαιώματα για ευκαιρίες.

Με την  ΑΕ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης) αγωνίστηκαν οι: Γκάγκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Ματσοβίλα, Πανταζής, Θεοδωράκης, Μπρανισλαβ, Μπουλάτοβιτς, Γεωργακόπουλος, Γαστεράτος. Αλλαγές: Τσεβανέδης, Κατσέλης Αρμενιάκος

Λίγο νωρίτερα στον Άι Μαθιά, ο ΟΦΑΜ κρατούσε μέχρι το 80΄τη νίκη στα πόδια του, ωστόσο μέσα σε δύο λεπτά έγινε η ανατροπή. Ο αγώνας ξεκίνησε με προηγούμενους τους φιλοξενούμενους στο 33΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγνατίδη, για να ισοφαρίσει στο 42΄ο Χαρβαλιάς. Στο 64΄ο Γωνιάδης έβαλε τον ΟΦΑΜ μπροστά, για να έρθει ένα εφιαλτικό δίλεπτο στο 81΄ισοφάριση με τον Καστριτσέα & στο 82΄το 2-3 με τον Ξανθόπουλο.

Ο ΟΦΑΜ (Γκαμπέτας) αγωνίστηκε με τους: Σκάρπο, Ταμπάκου, Παπαδόπουλο, Τζορμπατζίδη, Σκύφτα, Γραικό, Κοκονόζι, Σπίνουλα, Πέριτς, Γωνιάδη & Χαρβαλιά. Αλλαγές: Μπλέτσας, Βασιλάκης, Σούκερας.

 

“Γολγοθάς” για την ΑΕ Λευκίμμης

Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, η ομάδα της Λευκίμμης βρίσκεται μόλις ένα βαθμό, πάνω απο τη ζώνη υποβιβασμού, ωστόσο έχει να δώσει δύο καυτά ματς, εκτός έδρας με τον Μ. Αλέξανδρο, ο οποίος θα δώσει μάχη  ζωής και θανάτου για τη σωτηρία του και στο φινάλε θα υποδεχτεί στην Λευκίμμη τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μακεδονικό, που θα παίξει το ματς της χρονιάς, προκειμένου να χρηστεί πρωταθλητής και να πάρει το εισιτήριο συμμετοχής του στα μπαράζ ανόδου για την Super League 2. 

 

Το πρόγραμμα των ανταγωνιστών

Ωστόσο η παραμονή της ΑΕΛ στην κατηγορία δεν εξαρτάται μόνο απο τα δικά της αποτελέσματα.

Ας δούμε λοιπόν τι πρόγραμμα έχουν οι ομάδες, που διεκδικούν την παραμονή τους. 

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ: Εδεσσαϊκό, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του  (εκτός) & Κοζάνη, που διεκδικεί το πρωτάθλημα (εντός). 

 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Γιαννιτσά, που ήδη έχουν υποβιβαστεί  (εντός) & ΑΕ Ποντίων, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της  (εκτός). 

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΑΕ Λευκίμμης, στο ντέρμπι σωτηρίας (εντός) & στο φινάλε Εδεσσαϊκό, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του (εντός)

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 1-0

ΟΦΑΜ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 2-3

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘ 2-1

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1-1

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-2

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΚΟΖΑΝΗ 0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (20 αγ)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  43

ΚΟΖΑΝΗ 41

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 36

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 36

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 30

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 30

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 29

—————————————————– 

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚ ΗΜΑΘΙΑΣ 27

ΟΦΑΜ 20

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 19

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 13

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 11

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!