Quantcast
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστίες σε όσους στήριξαν την Α.Ε. Λευκίμμης

Η διοίκηση της ΑΕ Λευκίμμης εκπροσωπούμενη από τον αντιπρόεδρό Γιάννη Μικρούλη και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Γιάννης Βλαχόπουλος παραχώρησαν χθες το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων της παλαιάς νομαρχίας.

Σκοπός ήταν η ενημέρωση για το πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα  με την ένσταση του Μακεδονικού, την απόρριψή της απο το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και την ακατανόητη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που καταδίκασε σε υποβιβασμό την κερκυραϊκή ομάδα και την μάχη, που δόθηκε προκειμένου η ΑΕ Λευκίμμης να προσφύγει και να δικαιωθεί τελικά από το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS). Έγινε επίσης αναφορά στην απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, που επέστρεψε τους βαθμούς της νίκης της Λευκίμμης επί του Μακεδονικού στο τελευταίο ματς του 2ου ομίλου Γ΄Εθνικής κατακυρώνοντας και την παραμονή της στην κατηγορία.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά για το ποιοι από τον πολιτικό και αυτοδιοικητικό κόσμο συμπαραστάθηκαν εμπράκτως και βάζοντας το χέρι στην τσέπη στον αγώνα της ΑΕΛ. Τέλος έγινε λόγος και για τις διαμαρτυρίες του Μ. Αλέξανδρου Ημαθίας, τις οποίες χαρακτήρισαν αδικαιολόγητες, αφού όπως είπαν, αφ΄ενός η ομάδα της Ημαθίας δεν κέρδισε την παραμονή της στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά προσπάθησε να την επιτυχήσει δια πλαγίων μέσων, ενώ τονίστηκε ότι η διοίκηση του Μ. Αλεξάνδρου όχι μόνο δεν προσέφυγε με καμία νομική διαδικασία  καθ΄όλη την πορεία της  υπόθεσης, αλλά δεν είχε ούτε παρουσία.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν οι βουλευτές Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας και Αλέκος Αυλωνίτης, ο πρόεδρος της “Κερκυραίων Πολιτείας” Σπύρος Κλαδάς,  ο αναπλ. Ταμίας της ΕΠΣΚ Νίκος Χρυσικόπουλος καθώς και μέλη του ΔΣ της ΑΕ Λευκίμμης.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!