Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πανδαισία ξιφασκίας στο camp του ΑΟ Κέρκυρα 2015

Ο διεθνής διαιτητής ξιφασκίας και προπονητής των σωματείων ΔΑΜΟΚΛΗ Κέρκυρας & ΓΕ Φλώρινας, Στάθης Γεροσίδερης επισκέφθηκε, όπως κάθε χρόνο και φέτος το εναλλακτικό καλοκαιρινό camp, που συνδιοργανώνουν στο Βίδο ΑΟ Κέρκυρας 2015 & ΓΕΚ.

Μαζί του και δύο ταλαντούχες αθλήτριες, η πανελληνιονίκης στην κατηγορία Παγκορασίδων Αντιγόνη Δούμτση της ΓΕ Φλώρινας και η Κατερίνα Προβατά του κερκυραϊκού συλλόγου ΔΑΜΟΚΛΗΣ. Η επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (18/7) και σκοπό είχε να παρουσιάσουν  στα παιδιά του camp το υπέροχο  άθλημα της ξιφασκίας. Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, συμμετείχαν με ευχαρίστηση στην επίδειξη και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του camp “πέρασαν υπέροχα”.  

Ποικιλία δράσεων σε ένα συναρπαστικό camp

Η αυλαία του camp, που διοργανώνει για όγδοη φορά ο ΑΟ Κέρκυρα 2015, φέτος  σε συνεργασία με την ΓΕΚ άνοιξε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ήδη διανύει την πέμπτη εβδομάδα λειτουργίας του. Σε αυτό συμμετέχουν πλήθος παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών και περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων, αθλητικών (κρίκετ, τένις, μπάσκετ, χάντμπολ, μπάντμιντον, στίβος, σκάκι κ.α.), τουρνουά, διαγωνισμούς, περιπάτους, μπάνιο, εκδρομές  και παιχνίδια, που συναρπάζουν & αναπτύσσουν  τις αθλητικές πτυχές των παιδιών. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στο νησί Βίδο.

Υπεύθυνη του προγράμματος η καθηγήτρια ΦΑ και προπονήτρια στίβου Κορωνάκη Ελένη  με συνεργάτες τους καθηγητές ΦΑ και προπονητές Κρητικό Γεράσιμο και Γράψα Νίκο καθώς και την προπονήτρια κρίκετ Χυτήρη Ιωάννα. Το camp αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Ιουλίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!