Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Στ. Σκορδίλης με την Εθνική Κ18 στο μίτινγκ Ελλάδας-Κύπρου

Με δύο κερκυραϊκές συμμετοχές πραγματοποιείται σήμερα και αύριο η 33η ετήσια συνάντηση στίβου Παίδων/ Κορασίδων Ελλάδας – Κύπρου.

 Πρόκειται για τους νεαρούς επικοντιστές του Κερκυραϊκού Στέλιο Σκορδίλη, ο οποίος συμμετέχει ως μέλος της 72μελούς ελληνικής εθνικής ομάδας Κ17 και την Ηρώ Βραδή, η οποία θα πάρει μέρος με την ομάδα των επίλεκτων αθλητών-τριων της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (διοργανώτρια των αγώνων), που μετέχουν τιμής ένεκεν και εκτός συναγωνισμού στους αγώνες.

Οι αγώνες διεξάγονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου και κάθε χώρα έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με 80 αθλητές (40 παίδες-40 κορασίδες) δηλαδή  δύο σε κάθε ένα από τα 16 ατομικά αγωνίσματα και τέσσερις στις σκυταλοδρομίες (4Χ100& 4Χ400), που διεξάγονται σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά (παίδες-κορασίδες).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέλιος Σκορδίλης, που έχει ατομικό ρεκόρ 4.40μ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, ενώ η Ηρώ Βραδή, που έχει ατομικό ρεκόρ 3.49μ ήταν χρυσή Πανελληνιονίκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκορασίδων. Τους δύο αθλητές συνοδεύει ο προπονητής του ΚΓΣ Παύλος Σκορδίλης.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!