Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα JYSK στην Κέρκυρα και το kerkyrasimera.gr ήταν εκεί! (pics)

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος έκοψε την κορδέλα, εγκαινιάζοντας έτσι το πρώτο κατάστημα JYSK (γιουσκ) στην Κέρκυρα, που αποτελεί το ένα από τα υποκαταστήματα της δανέζικης αλυσίδας που αναπτύσσονται στην χώρα μας. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο 3ο χλμ Κέρκυρας Πέλεκα στην Αλεπού (πρώην ένα).

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης με πλήθος κόσμου να παραβρίσκεται εκεί για τις αγορές του, ανάμεσα σε κεράσματα και υπό τους ήχους του star fm, με τον Χρήστο Διαβάτη στα desks.

Κεράσματα, λευκές και μπλε φούσκες, μασκότ και χαμόγελα έδωσαν άλλη νότα στην επίσημη πρώτη του καταστήματος, με πληθώρα προσφορών να περιμένουν τους καταναλωτές κατά την πρώτη ημέρα των εγκαινίων αλλά και τις επόμενες δυο, ως δώρο για τη νέα λειτουργία του.

 

Η Δανέζικη αλυσίδα πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ενώ το κατάστημα στην Κέρκυρα αποτελεί το 26ο κατά σειρά στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5). Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Οι πελάτες στο νέο κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Κέρκυρα

  • Το κατάστημα έχει 9 υπαλλήλους.
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.

Να σημειωθεί ότι προσφέρεται δωρεάν έξοδα μεταφορικών σε ετοιμοπαράδοτα πορϊόντα.

 

Τα εγκαίνια της JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) στην Κέρκυρα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους της πόλης της Κέρκυρας αλλά και όλου του νησιού να επωφεληθούν από ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές καθώς η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα εβδομαδιαίο φυλλάδιο εγκαινίων αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων  

Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί! 

Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων θα είναι σε ισχύ και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών της JYSK επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος επιπλέον προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες. Επιπλέον από Πέμπτη 6 Ιουνίου έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου σε έπιπλα και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα JYSK Κέρκυρας τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός του νησιού!

Η Φανή Μέριανου από τον star fm με τον υπεύθυνο καταστημάτων στην Αθήνα Κώστα Δημόπουλο

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!