Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος Δήμου Κ. Κέρκυρας

Eθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Κέρκυρας  επί της οδού Γεωργίου Θεοτόκη.

Ο Αντιδήμαρχος Α. Σκούπουρας  μιλώντας στο kerkyrasimera.gr για τη σημερινή αιμοδοσία τόνισε τα εξής: ‘’Είναι η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Ευελπιστούμε να κάνουμε σχεδόν κάθε μήνα αιμοδοσία. Είναι από τις μεγάλες μας προτεραιότητες  να υπάρχει επάρκεια σε αίμα στο νησί μας και εν μέσω της τουριστικής περιόδου που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Συμφωνήσαμε με τον Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Κέρκυρας  να μας στηρίξει και αυτός, όπως  κάνει τόσα χρόνια σε αυτές τις αιμοδοσίες και σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κάθε μήνα θα είμαστε έξω στην προσπάθεια να έχουμε επάρκεια στην Τράπεζα Αίματος. Η Τράπεζα Αίματος  έχει ξεκινήσει από το 2015, έχουμε δώσει αίμα σε εκατοντάδες δότες και έχουμε στείλει αίμα σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία της Χώρας.

Είναι πολύ σημαντικό οι δημότες να γνωρίζουν ότι ο Δήμος μπορεί να τους στηρίξει σε οποιαδήποτε περίπτωση και ακόμα και αν η Τράπεζα Αίματος  του Δήμου Κέρκυρας δεν έχει επάρκεια σε αίμα θα ψάξουμε να βρούμε από μεγάλες και γνωστές Τράπεζες  Αίματος της Κέρκυρας να βρούμε από κει.  αςΗ ανταπόκριση του κόσμου σήμερα ήταν ικανοποιητική και θα είμαστε κάθε μήνα έξω για να κάνουμε αιμοδοσίες σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και πάντα συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Παραρτήματος  Κέρκυρας. ‘’

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΡΔΑΡΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!