Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το Γενικό  Νοσοκομείο Κέρκυρας σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και με την υποστήριξη της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Παν δότης» διοργάνωσε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου (Παλαιό Ψυχιατρείο).

Η δράση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συγκεντρώθηκαν 68 φιάλες αίματος  οι οποίες θα τεθούν στη διάθεση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για την κάλυψη αναγκών στο Γ.Ν. Κέρκυρας.

“Ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη συμβολή τους: α) τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου, φοιτητές, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό που ανταποκρίθηκαν στη δράση, ενισχύοντας τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο β) Το  Δ/ντή  Τμήματος Αιμοδοσίας  και το προσωπικό του ΓΝ Κέρκυρας, γ) Την πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, δ) Τα μέλη  του Δ.Σ. Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Παν δότης».

Η  καλή συνεργασία μεταξύ του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθηγητή Ανδρέα Φλώρου, του Αντιπρύτανη Διασφάλισης Ποιότητας, Φοιτητικής Μέριμνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, καθηγητή Ηλία Γιαρένη και του Διοικητή του Γ.Ν.Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη, απέδωσε καρπούς και στην εθελοντική αιμοδοσία. Η  επιτυχία της διοργάνωσης επιβάλλουν την συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων, με την υποστήριξη δραστήριων Εταιρειών και Συλλόγων”, αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!