Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συστάθηκε Σωματείο Επαγγελματιών Διασκέδασης-Εστίασης Π. Πόλης

Συστάθηκε Σωματείο Επαγγελματιών Διασκέδασης-Εστίασης Π. Πόλης.
 
Η  ανακοίνωση του νεοιδρυθέντος Σωματείου:
 
Ύστερα από δύο δυσμενή έτη, λόγω της εμφάνισης και της εξάπλωσης του κορονοϊου, κατά τα οποία όλοι συμβάλαμε για την προστασία της υγειονομικής εικόνας του νησιού της Κέρκυρας, αλλά και της χώρας, εμείς οι επαγγελματίες της διασκέδασης και της εστίασης προσπαθούμε (όπως όλοι) να επανέλθουμε, όσο γίνεται, σε μια κανονικότητα. 
 
Εξερχόμενοι από αυτή τη δύσκολη συγκυρία, βρισκόμαστε πλέον αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και νέα δεδομένα, τα οποία είναι πρωτόγνωρα και για τους επιχειρηματίες στην πόλη της Κέρκυρας, τα οποία φέρνουν στα όρια τους επιχειρηματίες. Τα διοικητικά και γραφειοκρατικά προβλήματα, τα ζητήματα με το ωράριο μουσικής, η καλλιέργεια εδάφους αθέμιτου ανταγωνισμού και πολλά άλλα, έχουν δημιουργήσει σοβαρούς προβληματισμούς σε όλους μας. 
 
Γι’αυτό το λόγο, θεωρήσαμε αναγκαίο να προχωρήσουμε στην δημιουργία ενός συλλόγου, με σκοπό τη μελέτη, διαφύλαξη και προαγωγή των πολιτισμικών, κοινωνικών και  επαγγελματικών εκφάνσεως της ζωής της πόλης της Κέρκυρας, και ευελπιστούμε και του νησιού συνολικά, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου. Το Σωματείο μας αυτό με την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ & ΕΣΤΙΑΣΗΣ  ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», στις 3 Νοεμβρίου 2022, προχώρησε σε εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, και εκ των 52 μελών μας προσήλθαν να ψηφίσουν 48. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, για αυτή την αθρόα προσέλευση, γεγονός που καταδεικνύει την ανησυχία όλων μας για την εξεύρεση δίκαιων λύσεων.
 
Μετά την διεξαγωγή των εκλογών, το ΔΣ κατέληξε στην κατανομή των θέσεων ως εξής: 
Γιάννης Βλάχος, Πρόεδρος
Δημήτρης Νούσιας, Αντιπρόεδρος
Κώστας Βασιλακόπουλος, Ταμίας
Γιώργος Τσονάς, Γραμματέας
Ελένη Βιτουλαδιτη, Κοσμήτορας
Ηρακλής Φωτεινός,  Μέλος
Γιώργος Τσενεμπής, Μέλος
 
Αναπληρωματικά μέλη ο Μάρκος Ορφανος και ο Αντώνης Χονδρογιάννης. Συγχαρητήρια σε όλους και για την εκλογή τους και για την συμμετοχή τους στις διαδικασίες. Το Σωματείο μας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για τα προβλήματα της Παλαιάς Πόλης προς συζήτηση και ανάπτυξη προτάσεων, καθώς και συμμετοχή στο Σωματείο μας.
 
Προχωράμε με γνώμονα την προστασία όλων των μελών της κοινωνίας μας, και στοχεύουμε στην από κοινού αναζήτηση με τις Δημόσιες Αρχές κάθε ορθής λύσης σε ζητήματα που ανακύπτουν από τη λειτουργία των καταστημάτων, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη συνεργασία και εξυπηρέτηση των συμφερόντων της κάθε πλευράς, προκειμένου και οι επιχειρηματίες να καταφέρουν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους με όρους ισονομίας και ισοπολιτείας, αλλά και να εξυπηρετείται το κοινωνικό σύνολο.
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!