Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Εκδήλωση της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων στο Καστελόριζο

 Εκδήλωση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας θα γίνει  στο Καστελόριζο το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 με θέμα “H οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο:Νομικά ζητήματα και προκλήσεις”.

Οπως αναφέρει ο πρόεδρος του δικηγορικού Κέρκυρας  Γ. Καλούδης: “Η Ολομέλεια και η Εκδήλωση διεξάγονται στο Καστελλόριζο, στο Νοτιοδυτικότερο άκρο του Ελληνικού Κράτους μετά από πρόταση δική μου, Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας με 5 νησιά στο ΒορειοΔυτικότερο άκρο του Ελληνισμού. Στόχος να τονώσουμε το πατριωτικό αίσθημα των συμπολιτών μας στο Καστελλόριζο και σε όλη την Ελλάδα , και μάλιστα όταν οι Τούρκοι αμφισβητούν τα χωρικά τους ύδατα ως ελληνικά και την υφαλοκρηπίδα του και το έχουν στοχοποιήσει με περικύκλωση τουρκικής μοίρας πολεμικών.Αναδεικνύουμε το νομικό και πραγματικό πρόβλημα και το δίκαιο της Ελλάδας.Ταυτόχρονα αναδεικνύουμε τον δημοκρατικό και πατριωτικό ρόλο των Δικηγόρων.
Σημειώνεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε την επίσκεψή της στο Καστελόριζο μετά την ανακοίνωση της Ολομέλειας, γεγονός που αποδεικνύει πως οι πρωτοβουλίες των μαζικών κινημάτων επηρεάζουν και τις κρατικές πολιτικές”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!