Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ενίσχυση Αεροδρομίου & μεταφορά Φυλακών στη συνάντηση Γκίκα-Οικονόμου

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Λευτέρη Οικονόμου είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας. Βασικό θέμα συζήτησης απετέλεσε η ενίσχυση του Αεροδρομίου της Κέρκυρας με Αστυνομικό Προσωπικό, εν όψει της θερινής περιόδου.

Ο Βουλευτής έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι σύμφωνα με τα υφιστάμενα και άκρως ενθαρρυντικά στοιχεία, η κίνηση στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας αναμένεται να είναι αυξημένη, καθώς – εκτός απροόπτου – αναμένεται μία ιδιαίτερα καλή τουριστική σεζόν.

Επιπλέον συζητήθηκε το αίτημα για την μεταφορά των Φυλακών της Κέρκυρας εκτός αστικού ιστού. Εξάλλου η εξέταση του ζητήματος από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, όταν με εντολή του Υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου επισκέφθηκε την Κέρκυρα ο Τεχνικός του Σύμβουλος, κ. Άδωνις Ιορδανίδης, προκειμένου να επισκεφθεί δημοτικά και μη οικόπεδα που προτείνονται για την ανέγερση νέων Φυλακών.

Το επόμενο διάστημα ο κ. Οικονόμου αναμένεται να επισκεφθεί την Κέρκυρα, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η δυνατότητα υλοποίησης αυτού του σημαντικού για την Πόλη της Κέρκυρας αιτήματος.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!