Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Εξαιρετική εκδήλωση των Παλαιμάχων για τα 200 χρόνια Κρίκετ στην Κέρκυρα (φωτο)

Το βράδυ της Δευτέρας ο Φορέας Παλαιμάχων Φίλων του Κρίκετ “Σπιανάδα” διοργάνωσε εκδήλωση στην Κάτω Πλατεία για την επέτειο των  200 χρόνων , που παίζεται κρίκετ στο νησί. Για το πως εξελίχθηκε η “Γιορτή” γίνεται αναφορά στο δελτίο τύπου, που εξέδωσε ο Φορέας των Παλαιμάχων:

Η επετειακή εκδήλωση

Πλήθος κόσμου , συμπολίτες μας , τουρίστες αλλά και μικρά παιδιά,παρακολούθησαν στην ιστορική Κάτω Πλατεία ( στον χώρο που παίχτηκε πρώτη φορά Κρίκετ ) , την γιορτή που διοργάνωσε ο Φορέας Φίλων Κερκυραϊκού Κρίκετ ‘ Σπιαναδα ‘ στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων,που παίζεται Κρίκετ στη Κέρκυρα .

 

 

 

Μια γιορτή που οι βετεράνοι Κερκυραίοι κρικετίστες τίμησαν με ενός λεπτού σιγή , τους Κερκυραίους αλλά και ξένους αθλητές που διατήρησαν άσβεστη την φλόγα του Κρίκετ . Τίμησαν ακόμα την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας , την Φιλαρμονική ‘ Μάντζαρος ‘ , τον Άγγελο Πρωτοψάλτη , τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο , τους αθλητές της οικογένειας Σκούρτη , τον Σπύρο Δαφνή , τον Άκη Γαλάνη και τους Διαιτητές Γιάννη Αυθίνο και Μιχάλη Ρέβη .

 

 

Την γιορτή μας άνοιξε ο Χορευτικός Όμιλος Κέρκυρας με παραδοσιακούς χορούς και ακλούθησε παρέλαση υπό τους ήχους εμβατηρίου της μπάντας της Φ.Ε. ‘ Μάντζαρος ‘ . Η παρέλαση των αθλητών και αθλητριών κυρίως των Ακαδημιών από πέντε σωματεία ( Κερκυραϊκός Γ.Σ , Α.Σ. Βύρων , Γ.Ε. Κέρκυρας , Το Δέκαθλο και Α.Π.Σ. Λέοντες ) καθώς και η παρέλαση των μελών του Φορέα μας απέσπασαν το χειροκρότημα των θεατών .

 

Η μπάντα για πρώτη φορά έπαιξε τον ύμνο μας , που έγραψε για τον Φορέα μας και παρεχώρησε όλα τα δικαιώματα , ο Αρχιμουσικός και Διευθυντής σχολών της Φιλαρμονικής Κεφαλονιάς Πρωτοψάλτης Άγγελος . Τέλος ακολούθησε αγώνας μικρής διάρκειας στο διάλλειμα του οποίου οι θεατές απόλαυσαν σύγχρονα χορευτικά από τα παιδιά της Σχολής Street Dance .

Ευχαριστούμε τους συντελεστές της εκδήλωσης : την Φ.Ε. Μάντζαρος , τον χορευτικό όμιλο Κέρκυρας , την σχολή Street Dance , τον DJ Δροσόπουλο Γιάννη την Λίνα Σγούρου και την διαιτητή Μαριλένα Ρουβά . Επίσης για την βοήθεια και στήριξη : την Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου , την αντιδήμαρχο κ. Χρυσούλα Τόμπρου Γκίνη , τον πρόεδρο ΣΥ.Π.Α.Π. κ. Μωραϊτη Σπύρο , τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας , το εστιατόριο Βενετσιάνικο πηγάδι , το κατάστημα Hondos Center , την κάβα Αλέξανδρου Μουζακίτη , τον Έντυ Κασταμονίτη και το καφέ Κοχλίας .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!