Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ανακηρύχθηκε ως μέγας ευεργέτης της «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» ο Σπ. Φλαμπουριάρης

Απόψε, 9η Αυγούστου 2023, έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Φ.Ε. Μάντζαρος» πανηγυρική Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης ,

«Επίσημος ανακήρυξη ως Μεγάλου Ευεργέτου της Φ.Ε.Μ. με ιδιαίτερη τιμητική διάκρισή του Ευπατρίδη συμπολίτη μας, Επιχειρηματία Κυρίου Σπύρου Φλαμπουριάρη».

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, εκπρόσωποι των Αρχών του τόπου, όπως και εκπρόσωποι των πνευματικών Ιδρυμάτων της Κερκυρας.

Ο Κύριος Σπύρος Φλαμπουριάρης,  ανακηρύχθηκε,  ομόφωνα Μεγάλος Ευεργέτης της Φ.Ε «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», λόγω της διαχρονικής, πολύπλευρης και σημαντικής βοήθειας του προς την Φιλαρμονική, πράγμα για το οποίο τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 

Εις ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του, αποκαλύφθηκε, από τον Πρόεδρο της Φ.Ε «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» κ. Ιωάννη Τριβιζά, πορτρέτο του κου Φλαμπουριάρη, το οποίο φιλοτέχνησε ο Ζωγράφος κ. Σπύρος Σουρτζίνος και το οποίο θα αναρτηθεί μεταξύ των πορτρέτων των μεγάλων ευεργετών της ΦΕΜ. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σύνολο πνευστών της «Μάντζαρος», υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Σωκράτη Άνθη, παιάνισε ωραίες μελωδίες για την περίσταση.

Ο Κύριος Σπ. Φλαμπουριάρης ευχαρίστησε θερμά την ΦΕΜ για την τιμή που του απέδωσε και δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντοτε κοντά στην «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», αρωγός και υποστηρικτής του σημαντικού έργου της. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!