Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΚ: Τα 13 ζευγάρια της Α΄φάσης του τοπικού κυπέλλου

Στα  γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, στο ΕΑΚΚ, διενεργήθηκε την  Τετάρτη (31/8) η κλήρωση της Α’ Φάσης του τοπικού Κυπέλλου “Σταύρος Σαββανής”. 

 

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 27 ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας ( οι δύο της Γ΄Εθνικής, οι 14 της Α Κατηγορίας, των οποίων η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και 11 ομάδες της Β ΕΠΣΚ, που η συμμετοχή είναι προαιρετική).

Από την κληρωτίδα ευνοήθηκε η Βολίδα, που προκρίνεται στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα, ενώ τα 13 ζευγάρια του Α΄γύρου είναι τα εξής:

 

ΠΑΟ Σφακιανάκης – ΑΕ Λευκίμμης
Θιναλιακός Αχαράβης – Αστέρας Πετριτή
Μέγας Αλέξανδρος – ΑΟ Παξοί
Ομόνοια Γαστουρίου – ΑΟ Κέρκυρα
ΠΑΟ Κορακιάνας – Ολυμπιάδα Καρουσάδων
ΑΕ Καναλίων – Αναγέννηση Περιβολίου
Ηρακλής Αγίων Δέκα – Κεραυνός Αγίου Νικολάου
ΟΦΑΜ – Όλυμπος Γαρίτσας
ΑΕ Φαιάκων – ΑΟ Κάβος
Εθνικός Περουλάδων – Αχιλλέας Νυμφών
Δίας Κασσιόπης – Κρόνος Αργυράδων
ΑΕ Κανονιού – ΑΠΣ Μπενίτσες
ΑΟ Φοίνικες – Οδυσσέας Αυλιωτών

 

Το σύστημα του κυπέλλου

Οι 13 αγώνες της Α΄φάσης  θα διεξαχθούν σε δύο δόσεις, το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 17-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24-25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.  

Β ΦΑΣΗ: Οι ομάδες, που θα προκριθούν κατατάσσονται σε 2 ομίλους με γεωγραφικά & αγωνίζονται σε διπλούς αγώνες. Γ΄ΦΑΣΗ: Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και αγωνίζονται σε μεταξύ τους διπλούς αγώνες, χιαστί (ο πρώτος κάθε ομίλου με τον δεύτερο του άλλου). 

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί σε έδρα, που θα ορίσει η ΕΠΣΚ. Υπενθυμίζουμε ότι σε όλους τους διπλούς νοκ- άουτ αγώνες το εκτός έδρας γκολ δεν λαμβάνεται υπόψη και ισχύει ο αριθμός των τερμάτων.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!