Quantcast
ΚΕΝΤΡΙΚΑΤΟΠΙΚΑ

Σάλος από τη δήλωση Μητροπολίτη Δωδώνης περί βιασμών – Η αντίδραση Κράτσα

Σάλο προκαλεσε η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το θέμα των αμβλώσεων δε δίστασε να πει ότι «δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση» προκαλώντας όπως ήταν φυσικό αντιδράσεις.. «Δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει», είπε, προκαλώντας την οργή των δημοσιογράφων, οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να του εξηγήσουν τι σημαίνει βιασμός.

Κράτσα: “Απαράδεκτη δήλωση”

Μεταξύ των όσων αντέδρασαν, είναι και η περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων Ρόδη Κράτσα, η οποία θεωρεί απαράδεκτη από κάθε άποψη την δήλωση του Μητροπολίτη. Μάλιστα, ανέφερε τα εξής:Απαράδεκτες από κάθε άποψη οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης. Παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές και είναι εκτός κοινωνικής πραγματικότητας. Προσβάλλουν τις γυναίκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί θύματα είναι γυναίκες όπως και άνδρες. Η κοινωνία ικανοποιείται από την παρέμβαση της Ιεράς Συνόδου η οποία στηρίζει σταθερά τα θύματα των βιασμών και καταδικάζει απερίφραστα τις τραγικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!