Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μια μαγική πρεμιέρα άνοιξε τις πύλες του το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας

Mία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην Πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, της Δημάρχου, Μερόπης Υδραίου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του φεστιβάλ, Διονύση Γραμμένου.

Το ατμοσφαιρικό σκηνικό, της Πλακάδας του Αγίου Σπυρίδωνα σε συνδυασμό με τη δεξιοτεχνία των Athens Classical Players και του ανερχόμενου αστέρα του βιολιού, του σολίστ Γιώργου Μπάνου, συνεπήραν το πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί. Οι «4 Εποχές» του Antonio Vivaldi και διάσημα έργα του Αργεντίνου συνθέτη του tango, Astor Piazzola ήχησαν στα καντούνια δίνοντας το εναρκτήριο σήμα του φεστιβάλ. 

Μία νέα σελίδα μόλις άνοιξε στα πολιτιστικά δρώμενα της Κέρκυρας. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!