Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξαιρετικοί οι δύο αθλητές του ΔΑΜΟΚΛΗ στο κύπελλο ξίφους ασκήσεως U17

Σε μία ακόμα πανελλήνια διοργάνωση ξιφασκίας, οι αθλητές του Κερκυραϊκού Αθλητικού Συλλόγου ΔΑΜΟΚΛΗΣ είχαν πολύ καλή παρουσία.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο οι Κατερίνα Προβατά και Εμίλιο Μαλάνο συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως στην κατηγορία U17, το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ και μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατετάγησαν η πρώτη στην 12η θέση νεανίδων, ανάμεσα σε 49 αθλήτριες και ο δεύτερος στην 13η θέση εφήβων, μεταξύ των 49 αθλητών, που πήραν μέρος.

 Η ανακοίνωση του ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων u17 στο Ξίφος Ασκήσεως , που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ έλαβε μέρος ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ το Σάββατο 4/11.  Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν και για ακόμα μια φορά μας έκαναν υπερήφανους με τις επιδόσεις και την αξιοπρεπή συμπεριφορά τους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου .  Στην κατηγορία των εφήβων , ο Εμίλιο Μαλάνο με εξαιρετική εμφάνιση ( 4 νίκες στις pools και υπέροχα παιχνίδια στα νοκ αουτ) και απόδοση που χαροποίησε τον προπονητή του συλλόγου Στάθη Γεροσίδερη κατάφερε να μπει στην 16αδα και τελικά να καταταγεί 13ος ανάμεσα σε 49 αθλητές Στην κατηγορία των Νεανίδων , η αθλήτριά μας Κατερίνα Προβατά με καταπληκτική εμφάνιση (5 νίκες στις pools και μαχητικά νοκ αουτ ) , μπήκε στην 16αδα και κατετάγη 12ηανάμεσα σε 49 αθλήτριες από όλους τους συλλόγους ξιφασκίας της χώρας  Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές μας που μας έκαναν την τιμή να μας εκπροσωπήσουν και τους γονείς του συλλόγου μας πάντα για την πολύτιμη αρωγή τους Ο Στάθης Γεροσίδερης  με την αποφασιστικότητα και την υπερδραστήρια διάθεσή του διδάσκει στα παιδιά μας μαθήματα ζωής , ευπρέπειας και σεβασμού εντός και εκτός αγώνων . Είμαστε ευγνώμονες!”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!