Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Γκίκα σε Παξούς – Συνάντηση με το Δήμαρχο Σπ. Βλαχόπουλο

Επίσκεψη στους Παξούς πραγματοποιεί ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πολίτες των Παξών για την στήριξη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο κ. Γκίκας είχε μακρά συνάντηση με τον Δήμαρχο Παξών, κ. Σπύρο Βλαχόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε εκτενώς για τα προβλήματα του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ζήτησε την συνδρομή του Βουλευτή για την απεμπλοκή από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, των έργων Βιολογικός – Αποχετευτικό Δίκτυο Παξών, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η τελευταία παράταση που είχε δοθεί, έληξε προ εβδομάδας (31.7.2019).

Επιπλέον, ο κ. Βλαχόπουλος έθεσε μετ’ επιτάσεως το σοβαρό ζήτημα της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Παξών με νέο Διευθυντή και Βοηθό Μικροβιολόγου.

Συζητήθηκαν επίσης τα ζητήματα λιμενικών υποδομών, καθώς και τα έργα οδοποιίας σε Παξούς και Αντιπάξους, τα οποία έχει ήδη δρομολογήσει η Περιφέρεια, ωστόσο εκκρεμούν.

Τέλος, ο Δήμαρχος Παξών έθεσε και το θέμα επισκευής του φάρου των Αντιπάξων, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!