Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Χρυσοχοϊδη στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα θα βρεθεί το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοϊδης για σειρά υπηρεσιακών επαφών.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο kerkyrasimera.gr  o βουλευτής της ΝΔ Στ. Γκίκας μετά απο ενημέρωση που είχε απο το γραφείο του υπουργού.

Ο κ. Χρυσοχοίδης θα συμμετάσχει σε συνάντηση  με στελέχη της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής  απο τα Ιόνια, καθώς και σε σύσκεψη με εκπροσώπους της Π.Ι.Ν., των Δήμων Κέρκυρας και τους βουλευτές.

*ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση η επίσκεψη του υπουργού αναμένεται να ξεκινήσει απο την Παρασκευή, ενώ οι επαφές του θα γίνουν το Σάββατο.

ΑΛΚΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!