Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Επικροτούν την επανεκκίνηση εγκατάστασης πυροσβεστικών κρουνών σε Π. Πόλη

Το ΔΣ του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας χαιρετίζει την επανεκκίνηση εγκατάστασης των πυροσβεστικών κρουνών στην Παλαιά Πόλη.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε με πρωτοβουλία μεταξύ άλλων και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Συλλόγου μας τον Ιανουάριο 2020, και σταμάτησε αναιτιολόγητα και απερίσκεπτα το Φεβρουάριο 2020 λόγω «γραφειοκρατικών» διαδικασιών.
Το πάγιο αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ενίσχυση των μέσων καταστολής πυρκαγιώνστο δαιδαλώδη ιστό της Παλαιάς Πόλης και μετά από συντονισμένες και προσωπικές ενέργειες του Διοικητού Πυράρχου Ν. Κολοβού επιτέλους άρχισε να πραγματοποιείται.
Ευελπιστούμε το έργο να ολοκληρωθεί ομαλά και να συντηρείται τακτικά ώστε να είναι διαθέσιμο όπου και όταν χρειαστεί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!