Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ευρωπαικό Κ20: Ο Σπ.Ντουραχάνης για λίγο εκτός ημιτελικών στα 800μ

Ο αθλητής του ΑΟ Κέρκυρα 2015,  Σπύρος Ντουραχάνης έκανε χθες ντεμπούτο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ20, μετέχοντας στον προκριματικό των 800μ Εφήβων.

Ο Κερκυραίος πρωταθλητής προσπάθησε να κρατηθεί στην τέταρτη θέση της σειράς του στα 800 μ., που θα του έδινε πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, ωστόσο υποχώρησε περίπου 50 μ. πριν το φινάλε. Έτσι ο αθλητής τερμάτισε στην έβδομη θέση με 1.54.14, επίδοση που του έδωσε την 25η θέση στο σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατομικό ρεκόρ του αθλητή του Φίλιππου Σγούρου είναι 1’50’’99 και το είχε πετύχει πριν από δύο μήνες στα «Τοφάλεια». Αυτή η επίδοση ήταν η 31η ανάμεσα στους 34 αθλητές, που συμμετείχαν χθες στον προκριματικό των 800μ του Ευρωπαϊκού Κ20. Υπενθυμίζουμε ότι η αυλαία της  διοργάνωσης, που  πραγματοποιείται στο Ταλίν της Εσθονίας, άνοιξε την Πέμπτη 15/5 και θα κλείσει αύριο το βράδυ. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ελλάδα μετέχει με 39 αθλητές (22 έφηβους & 17 νεάνιδες).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!