Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕ Λευκίμμης δύο μεταγραφές & μία ανανέωση

Η ΑΕ Λευκίμμης ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή την προετοιμασία της ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.

Παράλληλα η διοίκηση σε συνεργασία με τον κόουτς Π. Κορομπόκη προχωράει στην ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Μετά τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις και ανανεώσεις, ακολούθησαν προχθές νέες ανακοινώσεις, που αφορούσαν δύο νέες προσθήκες και μία ανανέωση. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η διοίκηση της “Βασίλισσας” του Νότου, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να “τρυπάει” τις αντίπαλες άμυνες,  φορώντας τη φανέλα της Λευκίμμης, ο ακραίος επιθετικός Χρήστος Γαστεράτος, ένας εκ των αρχηγών  και από τις σημαίες της ομάδας.

Σε ό, τι αφορά τις μεταγραφές, αυτές αφορούν:

  • Τον Χρήστο Μπλάτζιο. Πρόκειται για  25χρονο μέσος, ο οποίος  έρχεται από μια 4ετία γεμάτη εμπειρίες και τίτλους στη Γ Εθνική κατηγορία σε ΑΟ Καρδίας (Κύπελλο και Supercup ΕΠΣ Μακεδονίας), Δόξα Θεολόγου, Ποσειδώνα Μηχανιώνας (πρωτάθλημα) και Εθνικό Σκουλικάδου. 
  • Και 2)  τον Μιχάλη Κούλαλη. Ο 22χρονος Θεσσαλονικιός μέσος, ο οποίος έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Στα 17 του αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού (Football League),  ενώ ακολούθησαν 4 σεζόν στην Κύπρο, στις ομάδες Γεροσκήπου, Εθνικό Άσσιας και ΘΟΙ Λακατάμιας, όπου αγωνίστηκε με επαγγελματικό συμβόλαιο.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!