Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒΟΛΕΪ

Η Βολίδα στην κορυφή της βαθμολογίας στο βόλεϊ ΕΣΠΕΔΕ

Η Βολίδα νίκησε 3-1 την ΦΕ Ιωαννίνων σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική Β Εθνικής Ανδρών/ΕΣΠΕΔΕ στο βόλεϊ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Πανηπειρωτικό. Η κερκυραϊκή ομάδα στον αγώνα, που έγινε σήμερα στο ΕΑΚΚ πήρε τα δύο πρώτα σετ με 25-19 και 26-24, έχασε το δεύτερο με 15-25 και πήρε το τρίτο με 25-19 πετυχαίνοντας την πέμπτη της νίκη στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Με την Βολίδα (Κουλούρης) αγωνίστηκαν οι Καρδάμης, Μπάνος, Κουρής, Σουπιώνης, Πανδής, Πουλιάσης, Καρύδης, Δαφνής, Πουλής, Οικονόμου και Κουλούρης.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7 αγ)

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΓΣ:15
ΒΟΛΙΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  15

ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 11
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 9
ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 8
ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:5
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 3
ΓΣ ΑΡΤΑΣ: 0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ

Σημείωση  ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΓΣ ΑΡΤΑΣ ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με (-15) και (-3) βαθμούς αντίστοιχα. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα λόγω δύο συνεχόμενων μηδενισμών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!