Quantcast
smart
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Η Ελλάδα πρώτη & αήττητη στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Κρίκετ Γυναικών

Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό τουρνουά Κρίκετ Γυναικών, που διοργανώθηκε στην Κέρκυρα από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο (9/9) από την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, υπο την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Εθνικές ομάδες Γυναικών Ελλάδας-Ρουμανίας-Λουξεμβούργου & Σερβίας. Στον Τελικό του Σαββάτου η Ελληνική ομάδα επικράτησε με 9 wickets της Ρουμανίας, που έκανε πρώτη battining & σκορ 92-91. Με τη νίκη της αυτή, η Ελλάδα ανέβηκε στην 31η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Γυναικών στο Κρίκετ.

Οι επιτυχίες μόνο τυχαίες δεν είναι!

Ο Ομοσπονδιακός  προπονητής Ιωσήφ (Πέπες) Μισφούτ σχολίασε ως εξής την επιτυχία της Εθνικής μας: “Αν με ρωτούσατε ποιο ήταν του δυσκολότερο διεθνή τουρνουά από τα τρία που παίξαμε τον τελευταίο χρόνο, θα έλεγα ότι ήταν αυτό που η ΕΛΟΚ διοργάνωσε εδώ στην Κέρκυρα. Δείξαμε σε όλους ότι οι επιτυχίες στο εξωτερικό μόνο τυχαίες δεν ήταν. Για τα παιδιά μας, αυτά τα εκπληκτικά παιδιά ότι και να πω θα είναι λίγο. Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για την χαρά που μου δώσατε, είμαι πολύ περήφανος για όλες σας. Και έχετε όλες την απέραντη αγάπη μου. Αυτό που θα ήθελα είναι να υπάρχει η ανάλογη βοήθεια και συμπαράσταση από όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ. Και πολλές ευχαριστίες στην προϊστάμενη της ΕΛΟΚ την κυρία ΕΛΕΝΑ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ”.

smart

Τα αποτελέσματα των αγώνων του τουρνουά

1η ημέρα

ΣΕΡΒΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 93-94 (νίκη με 9 wickets)

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 133-134 (νίκη με 8 wickets)

2η ημέρα

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΕΛΛΑΔΑ (νίκη Ελλάδας με σύστημα DLS)

3η ημέρα

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 94-79

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 133-134

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ 12-11 (νίκη Ελλάδας με 10 wickets)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ 88-89 (νίκη με 6 wickets)

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 120-127

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΣΕΡΒΙΑ- ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 85-148

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 92-91 (νίκη με 9 wickets)

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!