Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας για τα γεγονότα στο 2ο ΕΠΑΛ

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα (Πέμπτη), όταν ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ και μαθητής, μετέβησαν στο αστυνομικό Τμήμα, μετά από επεισόδια ανάμεσά τους. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με την  βιαιοπραγία εναντίον μαθητή από τον διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας, η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θέλει να επαναλάβει την πάγια θέση της για τέτοιου είδους ζητήματα: Οποιοδήποτε αποδεδειγμένο περιστατικό βιαιοπραγίας εκπαιδευτικού σε μαθητή είναι απόλυτα καταδικαστέο. Τέτοιες συμπεριφορές, δεν αντιπροσωπεύουν τον Κλάδο  και είναι κατακριτέες από το σύνολο των εκπαιδευτικών. Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε πρόβλημα, σε μια σχολική κοινότητα αντιμετωπίζεται με όρους παιδαγωγικούς κι όχι κατασταλτικούς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!