Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΠΣ Κέρκυρας στηρίζει για πρόεδρο ΕΠΟ τον Θ. Ζαγοράκη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο άνθρωπος που μέσα από τις εκλογές της 27ης Μαρτίου προορίζεται για να βρεθεί στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας (και ενώ αργά το βράδυ της Τρίτης προέκυψε και η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου  Νίκα, προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας).

Ωστόσο σύμφωνα με τα αθλητικά ρεπορτάζ φαίνεται ότι η υποψηφιότητα Ζαγοράκη στηρίζουν 50 από τις 54 Ενώσεις. Μεταξύ των υποστηρικτών του αρχηγού της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδος είναι και η ΕΠΣ Κέρκυρας, η οποία χθες εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν, ο πρόεδρος Παναγιώτης Ποζίδης και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Κουλόπουλος. Ως γνωστό η ΕΠΣΚ έχει προτείνει την υποψηφιότητα του «χρυσού» σκόρερ της πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας, Άγγελου Χαριστέα για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας αποφάσισε την υποστήριξη του υποψήφιου προέδρου της Ε.Ε της Ε.Π.Ο Θοδωρή Ζαγοράκη. Η υποψηφιότητα του Θ. Ζαγοράκη αποτελεί μια πρόκληση και μια ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να καταφέρει να απεμπλακεί από το τέλμα που έχει πέσει. Μια υποψηφιότητα που μας γεμίζει ελπίδες και προσδοκίες, για μια νέα μέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που δεινοπαθεί, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλον τον κόσμο. Ευχόμαστε στο Θ. Ζαγοράκη καλή επιτυχία!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!